Építőipari munkák széles választéka

Csapatunk készséggel rendelkezésére áll elképzelései megvalósításában.

quality

Minőség

Mindenki, aki szolgáltatást vásárol, a legjobb minőséget szeretné kapni. Alapelvünk a profi minőség és az igényes munka.

trust

Bizalom

Az együttműködés fontos eleme a kölcsönös bizalom. Nálunk minden esetben azt kapja, amiben megállapodunk.

customers

Elégedettség

Számunkra fontos a jó hírnév. Nincs jobb reklám, mint az elégedett vásárló.

Festés
A festés a legfontosabb része minden felületnek, hiszen ez a végső takaró, a látható végeredmény, ami a legjobban meghatározza közérzetünket.
Glettelés
Gletteléssel lehet elérni, hogy az egyenletlen felületeket simára alakítsuk. A falhibák, repedések karcok, eltűnnek. A szép festés alapja a jó glettelés.
Alpinista munkák
Gletteléssel lehet elérni, hogy az egyenletlen felületeket simára alakítsuk. A falhibák, repedések karcok, eltűnnek. A szép festés alapja a jó glettelés.
Gipszkartonozás
Ez a technológia nem csak Magyarországon, hanem világszerte egyre népszerűbb belsőépítészeti megoldás, lassanként kiszorítja a hagyományos vakolási eljárásokat. Könnyebb, költséghatékonyabb és nem utolsósorban klimatizáló hatású.
Rejtett világítások
A vizuális hatások, amiket fény segítségével el lehet érni, rendkívül stílusosan tudják meghatározni egy helység hangulatát.
Homlokzat javítás
Egy épület homlokzata, állandó viszontagságoknak van kitéve. Az évszakok váltakozása és az idő vasfoga nem kíméli, éppen ezért gondozást igényel.
Dry-vit rendszerek
A Dry-vit rendszer egy olyan vakolatrendszer, amely az épület szigetelését hivatott 30-70%-al javítani. Egy épület energiavesztesége nagyrészben hőenergia, ezért a szigeteléssel az energiaveszteség csökkenthető.
Álmennyezetek
Az álmennyezeteknek több típusa van. Vannak diszítő elemek. Vannak egyszerű vízszintes álmennyezetek, amivel egy kívánt belmagasságot lehet beállítani, vannak tagolt álmennyezetek. Általában a fennt húzódó csöveket, vezetékeket, gerendákat teszik láthatatlanná.