Szolgáltatások

A következő szolgáltatásokkal állunk a kedves megrendelők rendelkezésére

Festés

A festés a legfontosabb része minden felületnek, hiszen ez a végső takaró, a látható végeredmény, ami a legjobban meghatározza közérzetünket.

Glettelés

Gletteléssel lehet elérni, hogy az egyenletlen felületeket simára alakítsuk. A falhibák, repedések karcok, eltűnnek. A szép festés alapja a jó glettelés.

Alpintechnika

Bizonyos esetekben, az állványzat felépítése túl költséges vagy túl komplikált lehet. Ilyen esetekben a munkaterület megközelítése költséghatékonyabb alpintechnikai módszerrel.

Gipszkartonozás

Ez a technológia nem csak Magyarországon, hanem világszerte egyre népszerűbb belsőépítészeti megoldás, lassanként kiszorítja a hagyományos vakolási eljárásokat. Könnyebb, költséghatékonyabb és nem utolsósorban klimatizáló hatású.

Rejtett világítások

A vizuális hatások, amiket fény segítségével el lehet érni, rendkívül stílusosan tudják meghatározni egy helység hangulatát.

Homlokzat veszélytelenítés, javítás

Egy épület homlokzata, állandó viszontagságoknak van kitéve. Az évszakok váltakozása és az idő vasfoga nem kíméli, éppen ezért gondozást igényel.

Dry-vit rendszerek

A Dry-vit rendszer egy olyan vakolatrendszer, amely az épület szigetelését hivatott 30-70%-al javítani. Egy épület energiavesztesége nagyrészben hőenergia, ezért a szigeteléssel az energiaveszteség csökkenthető.

Álmennyezetek

Az álmennyezeteknek több típusa van. Vannak diszítő elemek. Vannak egyszerű vízszintes álmennyezetek, amivel egy kívánt belmagasságot lehet beállítani, vannak tagolt álmennyezetek. Általában a fennt húzódó csöveket, vezetékeket, gerendákat teszik láthatatlanná.